Over ons

Persoonlijk

Warm onthaal met aandacht voor een goede communicatie

Aanbod

Nieuwe houtprojecten, restauraties en luchtgommen.

Flexibel

Moeiteloze aanpassing aan de veranderende tendensen.

Wij zijn

Ann Bonami zaakvoerster en partner Eric.

Graag neem ik je mee naar hartje Oost-Vlaanderen, waar je in Nevele tussen het groen verscholen, ons ambachtelijk meubel- en restauratiebedrijf vindt. Je ontdekt er een vernieuwende wereld van soft-klassieke houtinrichtingen, meubels, kleinere houtobjecten, restauraties en luchtgommen. Ons sfeervol atelier herbergt dan ook twee generaties houtkennis en heel veel creativiteit! De hoofdbedoeling van dit platform is je hiermee kennis te laten maken, je aan het denken zetten, je unieke dingen aanbieden en je helpen om de juiste keuzes te maken.   

Maurice Bonami, mijn vader en mentor.

Naast zo veel andere dingen bracht hij me bij dat er geen problemen zijn, enkel oplossingen. Het werd door de jaren heen dan ook ons handelsmerk. Met de verschillende views uit ons atelier zal het op het eerste zicht lijken dat hij je terug in de tijd neemt, doch zal hij je nietsvermoedend meeslepen naar een hedendaags artistiek universum, gevuld met feelgood-creaties die zich meteen in het hart nestelen. Zelf blijft de beminnelijke en toegankelijke ‘hout-paus’ er uiterst bescheiden over en zou eerder zeggen: ‘Het kan altijd beter’.

Geniet van de foto’s.

Disciplines & Sterktes

  • Twee generaties ervaring in zowel nieuwe houtprojecten als grote en kleine restauraties.
  • Gevoel voor verhoudingen, sterk ruimtelijk inzicht en praktische indeling.
  • Mogelijkheid tot het perfect volgen van bestaand lijstwerk.
  • Handdraaiwerk van zéér fijn tot een maximum van 250 cm L en 50 cm Br.
  • Brede kennis van het luchtgommen, de zachte dieptereiniging van meubelen op atelier en vast schrijnwerk ter plaatse.
  • Ervaren in de verschillende afwerkingslagen.
  • 60 jaar kuipwerk: een vergeten ambacht wordt hier in een nieuw jasje geprojecteerd.
  • Hecht groot belang aan een goede nazorg. 

Recent werk: Industriële landelijke keuken